LOGO VALORIA-2

SALES SUPER ELITE // 2020

                                     12 octombrie – 31 octombrie

Participă la programul de elită al celor mai eficiente tehnici de vânzare și negociere în care înveţi cum să devii cel mai tare SUPER-VÂNZĂTOR!

Super discount-ul de toamnă dispare în:

Salut, sunt Elena Badea. Am peste 20 de ani experiență în vânzări, marketing și business development şi îţi spun BINE AI VENIT!

Vreau să îţi pun de la început 5 întrebări la care chiar merită să răspunzi:

1. Ai simţit vreodată că ai ceva valoros de spus, dar nu eşti pregătit să ”vinzi” ideea ta cu succes celorlalți?

2. Ţi-ar plăcea să te simţi foarte confortabil în orice situație care presupune vânzare și/sau negociere?

3. Ți-ai imaginat cum ar fi să bați palma cu fiecare client încă de la primele întâlniri?

4. Vrei să îi convingi simplu şi uşor chiar şi pe clienții cei mai sceptici?

5. Îţi doreşti să fii apreciat pentru că stăpânești cele mai tari tehnici de vânzare și negociere?

Ţi-am pus aceste întrebări pentru că ele au un răspuns comun: să cunoşti secretele unor tehnici garantate de vânzare și negociere prin care poţi să evoluezi profesional sau să îți duci afacerea la următorul nivel!

Vânzarea este un proces persuasiv bazat pe comunicare empatică și transparentă pentru a crește gradul de încredere.

Procesul este unul care trebuie condus eficient și lin de la o etapă la alta, cu rezolvarea tuturor problemelor (de comunicare, obiecțiuni, etc) care pot apărea pe parcursul acestuia.

Participând la SALES SUPER ELITE dobândești sau îți dezvolți aptitudinile necesare pentru ca fiecare comunicare online sau offline să conducă la o vânzare reușită!

Pe scurt: vei fi un SUPER-VÂNZĂTOR credibil și convingător!

 Alege acum acest MASTER CLASS ca să:

Afli cum să structurezi pitch-ul de vânzări
Înveți cum să pui în lumina beneficiile produsului/serviciului
Descifrezi rapid tipologia și profilul motivațional al clientului
Afli cum să combați eficient obiecțiile de toate tipurile
Descoperi cum să identifici corect nevoile reale ale clientului
Obții sfaturi și tehnici verificate de negociere
Înveți cum să-ți adaptezi discursul în funcție de tipul de client
Practici, alături de un profesionist, în sesiunile de coaching 1-la-1

Din 2015 am avut sute de participanți la cursurile mele de dezvoltare a abilităţilor de vânzare și negociere unde am prezentat un SISTEM VALIDAT, coerent şi practic prin care oricine poate să înveţe să facă vânzări eficiente.

Dacă ajungi să stăpânești tehnicile de vânzare și negociere din acest sistem garantat SALES SUPER ELITE vei deveni un SUPER-VÂNZĂTOR!

Vei fi stăpân pe tine în orice situație. Vei putea profila în două minute orice tip de client. Vei ști cum să controlezi calm și cordial orice situație de negociere, iar clientul va fi deschis la sugestiile și propunerile tale!!

În plus, tehnicile din SALES SUPER ELITE sunt ușor de învățat și aplicat pentru că ai la dispoziţie informație de calitate, prezentată simplu și explicit.

Și bineînțeles, poţi să practici tehnicile şi să primeşti feedback până te simţi confortabil cu ele.

Metoda unică la care am ajuns după 20 de ani de experiență se numeşte SALES SUPER ELITE și îți garantează accesul la tehnici unice cu rezultate foarte bune.

Sales Super Elite îţi aduce competenţe unice de a face vânzări și de a negocia cu succes, fără stres şi fără riscuri.

Din 12 octombrie până în 31 octombrie 2020, alocând numai 2.5 ore pe săptămână, vei învăţa să faci vânzări ca un profesionist în cel mai simplu şi uşor format de instruire care a fost conceput vreodată.

Prin cele 3 sesiuni de învățare (1.5 ore fiecare) și 3 sesiuni de mastermind (1.5 ore fiecare) te vei întâlni cu colegii de grupă şi vei practica cele mai bune tehnici.

Vei învăța EXACT ce tehnici folosesc eu ca să profilez cu acuratețe de 98%, să stabilesc empatia tactică și să fac vânzarea prin tehnici extrem de eficiente.

Partea cea mai bună este că oricine poate învăța tehnicile.

Chiar dacă nu ai încredere în tine vei constata, că în acest mediu sigur, prin feedback pozitiv şi structura foarte clară, vei parcurge toate etapele până la succes.

Pe de altă parte, dacă ai deja la activ numeroase vânzări și negocieri, atunci vreau să îţi spun că este şi mai spectaculos ce poţi obţine de la acest masterclass.

Datorită tehnicilor extrem de variate combinate cu experienţa mea profesională şi cu structura în care le-am aşezat, este imposibil să nu găseşti tehnici noi sau rafinamente pentru metodele pe care le foloseşti deja.

Învaţă rapid şi uşor cum să convingi cu integritate colegii, clienţii sau partenerii.

SALES SUPER ELITE este sistemul de învățare pas cu pas gândit special pentru oameni ocupaţi şi dornici de rezultate

La finalul acestui curs participanții vor fi capabili:

✅ Să se concentreze pe nevoile clienţilor pentru a identifica rapid și corect motivațiile acestora

✅ Să vândă folosind un cadru structurat şi cu mentalitatea corectă pentru a avea rezultate

✅ Să abordeze vânzarea din cel mai bun unghi pentru a obţine eficient rezultatele dorite

✅ Să facă vânzarea concentrându-se pe client şi folosind structuri de vânzare moderne şi eficiente

✅ Să interpreteze şi să folosească limbajul verbal pentru a fi persuasiv în toata comunicarea

✅ Să se folosească de tehnici moderne de vânzări care să conducă la impact maxim

Sales Super Elite este important pentru cei care vor să cunoască mecanismele vânzărilor sigure și eficiente care se bazează pe profilarea clienților.

De asemenea este important pentru cei care vor să înțeleagă etapele vânzării psihologice și să le aplice în ordinea corectă pentru a obține rezultate imediate spectaculoase.

Sistemul eficient de vânzare și negociere pe care poţi să îl înveţi repede şi uşor.

Sunt convins că poți găsi o mulțime de motive să amâni cursurile în care înveţi cum să vinzi mai eficient produsele sau serviciile tale!

Instinctul normal al oricărui om este să își pună tot felul de întrebări atunci când vine vorba să cheltuiască bani (în general, nu doar când este vorba de o astfel de oportunitate).

Probabil că nici tu nu faci excepție…

Simplu spus, în ziua de azi e din ce în ce mai greu să influențezi cu abilitățile tale de vânzare și negociere tot felul de tipologii de oameni. Accesul la informație ne face să fim sceptici și să punem sub semnul întrebării orice produs sau serviciu diferit de ceea ce cunoaștem.

De aceea, Sales Super Elite este gândit ca o investiție care se întoarce la tine în cel puţin 3 modalităţi foarte concrete:

Îţi creşti substanţial veniturile

Îţi creşti substanţial veniturile

Când înveți să vinzi cu calm și cu cea mai mare siguranță, pe domeniul tău de activitate, îți crește notorietatea și implicit… cota de piață. În plus, un vânzător bun este recomandat și apreciat material și profesional.

Cât despre venituri: Uită-te la toți cei pe care îi cunoști și pe care îi consideri cei mai buni vânzători. Cei care au rezultate garantate și stăpânire de sine sunt remunerați de regulă cu sume mult mai mari decât cei care se mențin la un nivel ”puțin sub, puțin peste medie”.

Devii apreciat, cunoscut, căutat

Îţi creşti substanţial veniturile

Fiecare om are reputația dată de faptele sale. Când devii un vânzător bun acest lucru se remarcă și impune respect profesional. Nu este altceva decât felul în care oamenii care te apreciază, îți recunosc competența sau se gândesc la tine… adică măsura în care te pun în capul listei lor de modele inspiraționale.

 

 

Faci networking cu oameni de calitate

Îţi creşti substanţial veniturile

Interesant la cei care fac vânzări cu pricepere este faptul că atrag persoanele care îi interesează, în loc să le caute.

E suficient să faci o prezentare de vânzări bună și să precizezi că ești în căutarea unui anume tip de partener pentru un proiect, iar efortul de căutare se va reduce substanțial.

Persoanele potrivite vor veni către tine. E mult mai ușor să faci networking din postura de super-vânzător.

Cine este creatoarea acestui program?

Elena Badea este absolventă a Universității “Politehnica” București, însă a construit o carieră de peste 20 de ani în marketing, vânzări și business development.

A fost timp de 16 ani este Director de Business Development & Marketing al unei companii internaționale de top ce activează de 27 de ani în România.

Are o vastă experiență în business development, account management, marketing corporativ, operațional și digital. În același timp a coordonat 49 de cercetări privind mediul de business și antreprenorial din România.

De asemenea  Elena s-a implicat în numeroase programe de formare și coaching pentru manageri și oameni de afaceri, dar și în proiecte de responsabilitate socială și educație.

Publică frecvent articole în presa de business din România și este invitată ca vorbitor la numeroase conferințe naționale pe teme actuale de business development.

În ultimii ani a susținut peste 2500 de ore de cursuri în cadrul unor companii multinaționale cât și în cadrul unor mari firme antreprenoriale.

Temele pe care le abordează includ: marketing și comunicare, business development, account management, tehnici de vânzare și negociere, dar și psihologia vânzărilor.

 Ce spun cei care au participat la programul SALES SUPER ELITE?

Dragos Tudorache, CEO

Am fost foarte plăcut impresionat de acest training. Informațiile oferite sunt noi și în general puțin cunoscute, dar extrem de clare și practice. În urma acestui masterclass pot aplica o mare varietate de tehnici avansate de vânzare și negociere, care mă ajută în activitatea mea.

Mirela Lupșe, Key Account

Sunt foarte încântată că am participat la acest curs. Consider că face cu adevarat diferența pentru că acum știu cum pot aborda strategic și sistematic orice negociere. Tot ceea ce ne-a arătat Elena face ca vânzarea să nu mai fie grea sau complexă, ci ușoară și simplă.

Gorun Ivancu, CEO

Am participat la acest curs ca să văd exact în ce constă. Ei bine, pot să spun că mi-a depășit așteptările. Dincolo de experiență și competență, Elena este un trainer care știe să puncteze ariile de aplicabilitate ale tehnicilor de vânzare și negociere explicate. Sper să fie urmat de cât mai mulți oameni pentru că le va schimba viața profesională în bine.

Bucură-te timp de 3 săptămâni de experienţa Sales Super Elite

Structura programului

Săptămâna 1

Luni de la 19.00                   Sesiune de deschidere și prezentare              1 oră  ZOOM

Marți de la 19.00                 Tehnici esențiale de vânzare psihologică        1.5 ore  ZOOM

Joi de la 19.00                      Mastermind tehnici avansate de vânzare       1.5 ore ZOOM

Săptămâna 2

Marți de la 19.00                  Tehnici avansate de vânzare psihologică        1.5 ore   ZOOM

Joi de la 19.00                      Mastermind tehnici avansate de vânzare        1.5 ore ZOOM

Săptămâna 3

Marți de la 19.00                  Tehnici avansate de negociere                           1.5 ore ZOOM

Joi de la 19.00                       Mastermind tehnici avansate de negociere    1.5 ore ZOOM

Vineri de la 19.00                 Concluzii și acordarea diplomelor                    1 oră ZOOM

Super discount-ul de toamnă dispare în:

 Rezultatele SALES SUPER ELITE pe scurt

  1. Înveţi să fii relaxat și să ai încredere în tine ca vânzător pentru că vei ști exact ce să faci în orice situație.
  2. Ştii cum să răspunzi la orice întrebare şi să foloseşti tehnici eficiente de persuasiune.
  3. Determini decizii în favoarea ta că te impui prin respect, încredere, umor şi competenţă.
  4. Prezinţi propunerile în mod autentic cu ajutorul tehnicilor care îţi dezvoltă charisma naturală.
  5. Structurezi o prezentare de vânzări impecabil de la un capăt la altul şi o „presari” cu „condimentele” potrivite.
  6. Poți aplica imediat numeroase tehnici de negociere care să aducă și să mențină avantajul de partea ta.