LOGO VALORIA-2

LEADERSHIP ELITE // 2020

                                     2 noiembrie - 20 noiembrie 

Participă la programul de elită al celor care vor să deprindă tainele leadershipului bazat pe valori în care înveţi cum să devii un conducător care inspiră oamenii să devină cea mai bună versiune a lor!

Super discount-ul pentru primele 15 locuri dispare în:

Salut, sunt Elena Badea. Am peste 20 de ani experiență în business și executive coaching şi îţi spun BINE AI VENIT!

Vreau să îţi pun de la început 5 întrebări la care chiar merită să răspunzi:

1. Ai simţit vreodată că ai nevoie să știi cum să declanșezi motivația și inspirația oamenilor, dar nu ai claritate despre cum poți face asta?

2. Ţi-ar plăcea să te simţi foarte confortabil în orice situație care presupune abilități de conducere?

3. Ți-ai imaginat cum ar fi să creezi mediul în care toți membrii echipei tale să se simtă inspirați să exploreze mai mult și să devină mai mult?

4. Vrei să fii un model de dezvoltare personală, de etică, disciplină și responsabilitate chiar şi pentru cei mai sceptici?

5. Îţi doreşti să ai abilități solide de conducere, abilități decizionale și de comunicare care demonstrează că ești un lider autentic, bine conectat cu valorile companiei și cele personale?

Ţi-am pus aceste întrebări pentru că ele au un răspuns comun: să cunoşti secretele unor tehnici validate de leadership prin care poţi să evoluezi profesional sau să îți duci echipa la cel mai înalt nivel!

Leadershipul este un proces de devenire personală bazat pe auto-cunoaștere și transparență orientat apoi spre a crește gradul de încredere în sine și de evoluție al tuturor membrilor echipei.

Procesul este unul care trebuie demarat printr-o decizie personală orientată spre auto-transformare, de optimizare a lumii interioare și a proceselor decizionale, toate bazate pe un set de valori personale bine structurate.

Participând la LEADERSHIP ELITE dobândești sau îți dezvolți aptitudinile necesare pentru a deveni un lider care să inspire oamenii să îi urmeze exemplul!

Pe scurt: vei deveni un LIDER INSPIRAȚIONAL care va ști cum să își motiveze echipa!

 Alege acum acest MASTER CLASS ca să:

Afli principiile conducerii bazate pe valori
Înveți cum să pui în lumină oamenii și potențialul acestora
Descifrezi rapid tipologia și profilul motivațional al colegilor
Afli cum să corectezi comportamentele care nu onorează valorile echipei
Descoperi cum să identifici stările pline de resurse
Obții sfaturi și tehnici verificate de conducere bazată pe valori
Înveți cum să folosești valorile ca baza evoluției echipei
Practici, alături de un profesionist, în sesiunile de coaching 1-la-1

Din 2017 am avut extrem de mulți participanți la cursurile mele de dezvoltare a abilităţilor de leadership unde am prezentat un SISTEM VALIDAT, coerent şi practic prin care oricine poate să înveţe să devină un lider tranformațional.

Dacă vrei să avansezi pe calea spre leadership prin acest sistem garantat, LEADERSHIP ELITE este programul de care ai nevoie!

Vei fi stăpân pe tine în orice situație. Vei putea descoperi în două minute profilul motivațional și harta interioară a unui partener de afaceri sau coleg. Vei ști cum să controlezi calm și cordial orice situație, iar ceilalți vor fi deschiși la sugestiile și propunerile tale!!

În plus, tehnicile din LEADERSHIP ELITE sunt ușor de învățat și aplicat pentru că ai la dispoziţie informație de calitate, prezentată simplu și explicit.

Și bineînțeles, poţi să practici tehnicile şi să primeşti feedback până te simţi confortabil cu ele.

Metoda unică la care am ajuns după 20 de ani de experiență se numeşte LEADERSHIP ELITE și îți garantează accesul la tehnici unice cu rezultate foarte bune.

Leadership Elite îţi aduce competenţe unice de a face echipe performante cu succes, fără stres.

Din 2 noiembrie până în 20 noiembrie 2020, alocând numai 3 ore pe săptămână, vei învăţa abilitățile necesare unui lider în cel mai simplu şi uşor format de instruire care a fost conceput vreodată.

Prin cele 4 sesiuni de învățare (1,5 ore fiecare) și 4 sesiuni de coaching (1,5 ore fiecare) te vei întâlni cu colegii de grupă şi vei trece la următorul nivel cu abilitățile tale de lider.

Vei învăţa EXACT ce tehnici folosesc eu ca să îmi consolidez prezența, să stabilesc valorile comune și să declanșez încrederea în sine a membrilor echipei.

Partea cea mai bună este că oricine poate învăţa tehnicile din acest program.

Chiar dacă nu ai mai participat la un masterclass vei constata, că în acest mediu sigur, prin feedback pozitiv şi structura foarte clară, vei parcurge toate etapele până la succes.

Pe de altă parte, dacă ai deja la activ numeroase cursuri, inclusiv de leadership, atunci vreau să îţi spun că este şi mai spectaculos ce poţi obţine de la acest masterclass.

Datorită tehnicilor extrem de variate combinate cu experienţa mea profesională şi cu structura în care le-am aşezat, este imposibil să nu găseşti tehnici noi sau rafinamente pentru metodele pe care le foloseşti deja.

Învaţă rapid şi uşor cum să-ți influențezi cu integritate colegii, clienţii sau partenerii.

LEADERSHIP ELITE este sistemul de învățare gândit special pentru oameni ocupaţi, dar dornici de dezvoltare ca lideri

La finalul acestui curs, participanții vor fi capabili să:

✅ Să identifice proflul motivațional al colegilor

✅ Să motiveze membrii echipei, astfel încât aceștia să lucreze împreună urmărind atingerea aceluiași țel

✅ Să gestioneze cu succes toate situațiile în care abilitățile de conducere sunt necesare

✅ Să sporească eficiența echipelor pe care le conduc prin exemplu propriu

✅ Să identifice cu succes calitățile membrilor echipe și să le pună în valoare pentru a atinge rezultate maxime

✅ Să integreze valorile în stilul de conducere a echipei pentru ca aceasta să evolueze

Leadership Elite este un program care te ajută să îți dezvolți abilitățile necesare pentru a fi liderul pe care ceilalți îl urmează!

Este, de asemenea, un program prin care dobândești competențele necesare pentru a identifica tipologia membrilor echipei, ce îi motivează și care sunt valorile lor, astfel încât stilul tău de conducere să integreze cu succes toate aceste date!

Programul de leadership prin care afli cum să îți conduci echipa spre succes

Sunt convinsă că poți găsi o mulțime de motive pentru care să amâni cursul prin care să înveți cum să conduci eficient echipa și să inspiri colegii, partenerii și colaboratorii!

Instinctul normal al oricui este să își pună tot felul de întrebări când vine vorba de a cheltui bani, mai ales când este vorba despre astfel de oportunități.

Probabil că nici tu nu faci excepție…

Atunci când ți se oferă o astfel de oportunitate, prin care poți spori eficiența echipei pe care o conduci și, în același timp, să te dezvolți personal și să fii mai persuasiv cu colaboratorii și partenerii, este ușor să fii sceptic.

De aceea, Leadership Elite este gândit ca o investiție care se întoarce la tine în 3 modalități simple:

Te dezvolți personal

Te dezvolți personal

Prin auto-cunoaștere și dezvoltarea ta personală, vei deveni un exemplu pentru ceilalți și îi vei inspira. În plus, un lider conduce cel mai bine prin propriul exemplu.

Atunci când îți cunoști valorile și conduci echipa pornind de la aceste valori, îți va fi mai ușor să identifici aceste valori și să te îndrepți spre evoluție pornind de la ele. În același timp, vei recunoaște cu ușurință când un membru al echipei are un comportament care nu se aliniază cu valorile voastre comune și vei putea lua măsurile necesare.

Devii un lider demn de urmat

Devii un lider demn de urmat

Ca lider, tu setezi direcția pentru evoluția echipei. În momentul în care investești în dezvoltarea ta, devii o sursă de inspirație pentru colegi, care vor trebui să se ridice la nivelul standardelor pe care tu le setezi și să urmeze aceleași valori.

Interacționezi cu alți lideri

Interacționezi cu alți lideri

Un lider adevărat știe că învățarea și dezvoltarea personală sunt procese continue și că trebuie să iei ce-i mai bun de la cei care te înconjoară, că mereu poți învăța ceva nou.

Prin networking cu alți lideri, descoperi noi modalități de conducere a echipelor, valori și practici de succes, dar și cum poți îmbunătăți propriul stil de a conduce echipa.

Până la urmă, toți liderii au valori comune și altele mai puțin comune, însă toți își doresc același lucru: să ducă echipele pe care le gestionează către potențialul lor maxim.

Cine este creatoarea acestui program?

Elena Badea este absolventă a Universității "Politehnica" București, însă a construit o carieră de peste 20 de ani în marketing, vânzări și business development.

A fost timp de 16 ani este Director de Business Development & Marketing al unei companii internaționale de top ce activează de 27 de ani în România.

Are o vastă experiență în business development, account management, marketing corporativ, operațional și digital. În același timp a coordonat 49 de cercetări privind mediul de business și antreprenorial din România.

De asemenea  Elena s-a implicat în numeroase programe de formare și coaching pentru manageri și oameni de afaceri, dar și în proiecte de responsabilitate socială și educație.

Publică frecvent articole în presa de business din România și este invitată ca vorbitor la numeroase conferințe naționale pe teme actuale de business development.

În ultimii ani a susținut peste 2500 de ore de cursuri în cadrul unor companii multinaționale cât și în cadrul unor mari firme antreprenoriale.

Temele pe care le abordează includ: marketing și comunicare, business development, account management, tehnici de vânzare și negociere, dar și psihologia vânzărilor.

Bucură-te de experiența Leadership Elite timp de 3 săptămâni!
Rezervă-ți un loc!

Structura programului

Săptămâna 1

Luni de la 19.30                   Sesiune de deschidere și prezentare       1 oră  ZOOM

Miercuri de la 19.30                   Curs 1 - Tehnici avansate de vânzare     2 ore  ZOOM

Joi de la 19.30                      Mastermind tehnici avansate de vânzare 1.5 ore ZOOM

Săptămâna 2

Luni de la 19.30                 Curs 2 - Tehnici avansate de vânzare     2 ore   ZOOM

Miercuri de la 19.30                     Mastermind tehnici avansate de vânzare 1.5 ore ZOOM

Săptămâna 3

Luni de la 19.30                 Curs 3 - Tehnici avansate de negociere      2 ore ZOOM

Miercuri de la 19.30                     Mastermind tehnici avansate de negociere 1.5 ore ZOOM

Săptămâna 4

Luni de la 19.30                 Curs 4 - Tehnici avansate de negociere     2 ore ZOOM

Miercuri de la 19.30                     Mastermind tehnici avansate de negociere 1.5 ore ZOOM

Vineri de la 19.30                 Concluzii și acordarea diplomelor               1 oră ZOOM

Super discount-ul de vară dispare în:

 Rezultatele LEADERSHIP ELITE pe scurt

  1. Te dezvolți și îți dezvolți, în același timp, noi abilități care te vor face un lider care să îi inspire pe ceilalți
  2. Identifici tipologia membrilor echipei și adaptezi mai ușor stilul de conducere la aceasta
  3. Devii mai eficient în stilul de conducere a echipei
  4. Dezvolți un stil de conducere bazat pe valorile comune ale membrilor echipei
  5. Descoperi cum să pui în valoare potențialul membrilor echipei
  6. Afli cum să sancționezi comportamentele care se abat de la valorile comune ale echipei